Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Thursday, 4 September 2014

Pengalaman Dari Mangsa Selepas 2 Tahun Dijadikan Mangsa Experiment Mind Control

Sharing from victim mind harassment control in malaysia. http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.com/Sebelum ini, saya langsung tak dapat dijangkakan saya akan dipilihkan menjadi experiment Mind Control di malaysia. tak tahu perlulah dianggapkan sebagai bernasib baik ker malang ! tetapi segala pengalaman  dimulai sejak 2 tahu lepas setelah saya dijadikan mangsa ! BERNASIB BAIK DISEBABKAN HARI INI SAYA MASIH HIDUP !......

Tiada sesiapa sudi membantu dan tiada sebarang peralatan canggih yg mampu membuktikan segala keterangan dari setiap mangsa adalah betul, segala bermula dari Fitnahan, Hinaan, Perselisihan, dan lain2. segala perasaan seperti menanggis, sedih, marah, bencian dan lain2 telah menyebabkan saya mewujudkan perasaan ingin membunuh diri ! 

Saya tidak penah mengaku kalah, dan tidak mungkin dikalahkan dibawah kumpulan yg sedang mengoperasikan peralatan canggih Mind control ini. walaupun saya hanya mampu melawankan kumpulan besar ini dengan kuasa seorang diri shj, tetapi saya tetap tidak menyokong kumpulan ini mengusik otak dan badan manusia mengunakkan peralatan canggih ini ! kuasa saya memang lemah, tetapi jika ingin menentang musuh, saya sebagai manusia akan memilih saluran dan cara yg betul utk melawan. 

Saya pelik dan sedih kenapa ada manusia sudi bekerjasama dgn kumpulan yg sedang mengoperasikan peralatan canggih ( mind control) ini, Teguran saya ( mangsa) kepada orang awam yg  berniat utk melibatkan diri sendiri ke dalam kumpulan ( mind control ) ini, jika anda telah menambah kuatkan kuasa kumpulan yg sedang mengoperasikan peralatan Mind Control ini didalam negara sendiri, bermakna keturunan anda, cucu dan seterusnya akan berpeluang diganggu dari peralatan canggih ( Mind harassment control ) ini. Mungkin disementara waktu sekarang, anda tidak terpilih disebabkan mereka ade motif atau misi yg besar utk menentang sesuatu halangan mereka ! tetapi selepas halangan besar mereka dihapuskan !.......anda akan dijadikan mangsa seterusnya..

Ingat..............Kerjasama anda akan menyebabkan peralatan canggih mind control ini dioperasikan di merata2 !


Taktik atau cara mereka adalah mencipta kesilapan dari salah sepihak ( Pihak A) dan seterusnya merangsangkan sepihak lagi ( Pihak B )  utk membuat aduan atau menentang diatas kesilapan tersebut ! selain daripada ini, mereka cuba mewujudkan perselisihan antara kaum, fitnahan, hinaan dan lain2 utk memusuhkan orang awam, supaya mangsa dan orang awam tiada saluran, peluang atau berkumpulkan kuasa utk menentang semula tentang peralatan canggih ini.

No comments:

Post a Comment