Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Sunday, 30 September 2018

After Victim Mind Control Meet Up Together, My Car Damage By Some People


We have meet up day in 27sep2018 at KUALA LUMPUR for all victim mind control in malaysia , victim from KL, JB,IPOH &TAIPING, after we meet up, on the way go back to my TI friend condo house ,accidently I saw my car parking in car part four or all tyre is puncture......
Please think who will doing this to us, my car is always maintain for driving long distance. ..so im surely to said not naturally happened ...


The next day 28sep2018 have Some scratches on my car paint. I dunno What i should need to do for myself and all victim ! they torture group againt and againt doing something or let something hapenning in my life ! my car already damage by them more then 20 time but never have a end day in my torture and disturbing experiencing my life !

Saturday, 15 September 2018

Radiated Electromagnetic Wave Or Mind Control Technologies _People Must Read & Understanding

CNN特别任务1985 电磁波武器脑控

People Must Read & Understanding the Mind Control Technologies

(Radiated electromagnetic wave)or Mind Control Technologies)






Friday, 14 September 2018

ALL ABOUT VICTIM MIND CONTROL






IS IT REAL THE MOBILITY PHONE TOWER WONT EFFECT HEALTY FROM HUMAN BOFY & 电讯塔所释放的电磁波真的对人体没害吗?

我家附近真的要建电讯塔了,我因该如何?我被辐射和脑控影响很久了! 我因该如何好? 为何马来西亚的电讯塔都必须靠近人民住宅处?新政府是否应该关心这课题吗! ...
我们霹雳太平这一区在几年前不断的增加了很多的电讯塔,我们不反对电讯塔的科技,但是我们反对政府和相关人士故意的将电讯塔健在人民住宅家旁边...是否为了电讯业就必须牺牲人民百姓的健康....
为何我们国家会有那么不负责任的人与相关部门, 这电讯计划为何可以那么随便的建造和拿到许可证呢? 电磁波的影响是对人体影响非常的大,就有如最常见的癌症,神经系统的影响,身体细胞,大脑的发育,儿童的学习能力,身体的突然性疼痛与体质改变, 失眠,脾气暴躁,突然性的学习障碍,心脏病,皮肤敏感,和其他跟多的影响等等....




照片来自于多处地段所建立电讯塔计划,这是其中一张分享与大家的照片


忧郁症困扰五年,中学生八楼坠下死

Mind control 脑控是什么科技! 2018年先进国的年轻人就是那么容易患上忧郁症吗? 以前的年轻人电话上网facebook, 没gym,没电脑游戏,都没有就连打发时间的活动都很少!但是就不会有看不开想自杀的倾向...

http://www.sinchew.com.my/node/1790625/%E5%BF%A7%E9%83%81%E7%97%87%E5%9B%B0%E6%89%B05%E5%B9%B4%EF%BC%8E%E4%B8%AD%E5%AD%A6%E7%94%9F8%E6%A5%BC%E5%9D%A0%E4%B8%8B%E6%AD%BB

新闻来源:
http://www.sinchew.com.my/node/1790625/%E5%BF%A7%E9%83%81%E7%97%87%E5%9B%B0%E6%89%B05%E5%B9%B4%EF%BC%8E%E4%B8%AD%E5%AD%A6%E7%94%9F8%E6%A5%BC%E5%9D%A0%E4%B8%8B%E6%AD%BB

Wednesday, 24 January 2018

科技的电波辐射带来的混淆及犯错

http://www.chinapress.com.my/?p=1153593


http://www.chinapress.com.my/?p=1153593

给所有被听到声音或突然第六感的脑控受害者们的分享讯息! .......
大家一定需要小心的提防自己或身边的人被此科技的电波辐射带来的混淆及犯错的带来灾难或悲剧....
Sharing from victim mind control in malaysia .
Http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my
https://m.facebook.com/International-Victim-Mind-Control-Page-1532017323778402/?ref=bookmarks


Wednesday, 6 December 2017

Teknologi Mind Control Tidak Bermanfaat Kepada Manusia



Sepanjang hari berdepan dengan
masalah computer, masalah internet, masalah Talian, masalah perisian, masalah diserang oleh orang awam yg tidak dikenali, masalah barang peribadi sengaja dirosakkan, masalah kesihatan di ancam, masalah fitnahan, masalah makanan dipesan dihina atau dikotorkan, masalah emosi dan hidup harian asyik dicabar, masalah barangan elektrik rosak dan tidak berfungsi, masalah  berdepan dengan orang bodoh dan tidak berilmu, masalah memberi alasan untuk tujuan bersatu sehingga menyebabkan ramai mangsa diancam setiap hari dan lain2.

Teknologi mind control ini harus dihapuskan ! sukar dipercayai ada sekumpulan orang manusia ini telah dibayar gaji untuk menciptakan pelbagai masalah untuk semua mangsa, sehingga mangsa berasa marah dan lemah semangat setiap hari atau pun kesihatan diancam dan membunuh diri........

Apa dunia sekarang ini dan apa tujuan mereka, mereka yang menimbulkan masalah untuk setiap mangsa dan akhirnya tunggu mangsa membuat aduan dan melihat perasaan marah atau perasaan lain dari  setiap mangsa yang sedang diseksa oleh teknologi mind control ini.

Adakah kami perlu berundur dgn teknologi haram ini ?
Adakah ia dapat membantu memajukan hidup manusia dan bersatukan hidupan manusia ?

Sharing from victim mind control in malaysia.
Http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my

https://m.facebook.com/International-Victim-Mind-Control-Page-1532017323778402/?ref=bookmarks

Please Understanding Effect- Effect From The Mind Control Technologies


After Targeted as a victim mind control, i really feeling sad why have group of people can employ by somebody to doing like the mistake, fake news, diturbing, crime cases, affect healty/ life from the victim dan alot....
We thing we is only are human , we need stay with human together and not stay with animal....just doing something like humanity job to help a all victim and not waiting victim one by one die, and olso alot of people effect by the technologies ...
the mind control technologies is unhumanity torture and disturbing human and will effect human sick and suicide..
try imagine your son, relationship people and people around u already effect by the mind control technologies... what will next happpening in your life or our country ....
Sharing from victim mind control in malaysia.
Http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my
https://m.facebook.com/International-Victim-Mind-Control-Page-1532017323778402/?ref=bookmarks

Tuesday, 26 September 2017

The Big Challenge to humanity Today

New challenges to victim mind control in malaysia
who can accept the challenges like this ! actualy i spent my money to buy the product and get the service from restorans XXX! But the worker like already get permission form third party to doing the something like the shit job .... i dunno why problem will hapenning when in my turn to order ! the worker like hearing the voice then the following job that  worker doing is very horible ! like try to challenge you to scording or fight them back ! that young worker try to doing something like put rubbish in table nearing my food, try drop the food in floor, try set the my food like rubbish ..., always talk nosence in front of me or talk with the other worker, !

why that restorans management can let them doing this to customer, i not doing wrong in this situasion ! im not scording or talk infront of them ! but this is service manner from worker giving to me ! I'm feeling sadly and disapointed with human today....
and some time i really try to ask them like " are you hearing the voice let u feeling wanna to disturb me" ?
or have people let u have a chance to create the disturbing in public ?

some of the time when i go to hypermarket olso need to face the people like this ! the worker try to joint the group from worker friend and doing something like bad service manner or talking like a shit to serve me in public ! i still  remember last time have three worker people showing me middle finger in public !

* I hopefully some people can help me to stop everthing about this bad service manner or racist problem and wont happening to me  againt and againt after i make a complant to the the restorans. and hopefully no have the third party people allow them doing this shit job .....and also hopefully in the furture the people or worker or human can be a clever person and have own human priciple ....(Dont following the bad style)

Dont following the bad styre

Everything happeing after i targeted as the mind control victim in malaysia,


Kenapa Sengaja Menyusahkan Saya Dan Mencabar Kesabaran Saya

Orang lain berurusan tiada hal, tetapi apabila giliran saya akan berlaku masalah tidak bekerjasama .... contohnya seperti sengaja menyusahkan saya, memberikan maklumat palsu atau salah, sengaja memberikan layanan buruk, menunjuk sikap kurang ajar, cuba membangkitkan isu perkauman kpd saya .....
I think this hapenning is something wrong sehingga berani nak cabar kesabaran seseorang di tempat awam... teruknya orang sekarang ! ......
Kuat berdosa sehingga tidak takut nak terima balasan teruk ! Kuat sembahyang tetapi tunjuk sikap biadap dan ikut ajaran sesat dan membawa gangguan kpd orang lain....
Tuhan mungkin ker melindungi orang jahat begini dan memberikan peluang kpd orang begini berjaya berkumpul membuat jahat kpd orang awam....
Sehingga saat ini, Aduan saya tidak berguna lagi kpd orang bersikap binatang begini. Tetapi saya janji tuhan nampak segala yg berlaku dan mampu mberikan balasan teruk kpd orang begini ....
Berharaplah tuhan nampak segala yg dilalui saya, sentiasa melindungi saya dan menjauhilah segala niat jahat manusia yg bersikap binatang ini,
Amen.......
Sharing from victim mind control in malaysia.



Kenapa kami tidak menggunakan bijaksana manusia untuk memikirkan sesuatu !!!

Hari ini saya keluar belibelah kat bandar taiping, terkejut dgn orang2 manusia bodoh seperti ini....
Tunjuk sikap biadap dgn suka hati diri shaja ? Mengeluarkan kata2 kesat seperti ini " orang cina pun suka makan ini kah ! " selepas itu buat perangai sikap biadap dan bangsat kpd saya .....kedua dua lokasi yg berbeza juga menjumpai masalah pekerja tauke yg sama cuba mencabar kesabaran saya untuk berlawan !!!
Saya tak buat salah dan tak kenal awak semua ! Saya tidak menyertai mane2 politik dan ataupun cuba cabar mane2 pihak pun ! Tetapi satu jer saya tahu adalah kes mind control sedang berlaku dimalaysia dan sehingga ramai manusia sakit teruk dan hilang kesabaran ....saya tidak berundur dan takut dgn kuasa jahat ini! Sebab saya juga mangsa di malaysia..
Orang yg cuba cabar saya ini tak tahulah disebabkan apa ! Jika anda pandai tak perlu lah kerja dgn orang dan cuba menyusahkan orang awam ...
Buat kerja bodoh jer pandai ! Tak erti nak sedar ! Umur lebih tetapi tidak mempunyai akal manusia ! Senang mengikuti cakap orang untuk buat kacau dimerata2 ini penuh berdosa.... masa depan manusia di dlm negara sendiri adalah terjatuh di tangan kami diri sendiri ,
jika anda juga juga tidak sedar anda sedang buat jahat dan merosakkan masadepan negara macam mane pula hidup masadepan kami akan terjamin ?
Jika keadaan tidak sihat seperti ini terus berlaku ! Bersedialah kosongkan perut kami untuk menelan atau makan sampah2 dari pemimpin jahat yg sedang suruh anda buat jahat ini....
Orang tua penah berkata jika diri sendiri tidak berusaha mendptkan rezeki utk keluarga dan diri sendiri, siapakah sudi menghidupkan anda.... sehari kilang orang rkyt boleh berniaga kamu semua boleh dpt rezeki dan hidupkan keluarganya semua....
siapakah yg mampu menghidup beribu2 manusia sini, ? tolong memikirlah menggunakan otak diri sendiri .....jgnlah jadi bodoh hanya pentingkan hak diri sediri dan cuba cabar hidup orang dan buat kerja jahat seperti ini ....
Ini adalah pandangan dan pendapat iklas dari seorang mangsa mind control di malaysia .

这几年的自杀案陆陆续续的发生,希望大家参考脑控案件(MIND CONTROL)


这女的怎么了 是中邪吗!?还是被脑控了!?

https://www.facebook.com/alimamanews/videos/844106075762263/

https://www.facebook.com/alimamanews/videos/844106075762263/


MISTERI TEKNOLOGI HAARP

男子到商场寻友。从3楼停车场坠下跌死





http://www.sinchew.com.my/node/1685482

http://www.sinchew.com.my/node/1685482

Thursday, 17 August 2017

我的生命被脑控科技完全被威胁了!How to Recognize Radiation Sickness

我的生命被脑控科技完全被威胁了!
最近这几个星期里,我找了几位社会有名誉人士要求帮忙解决我的困境!
结果换来了痛苦的生命威胁,他们既然利用电波发射在我身上让我的身体部位无端端的流血及出现一个小小的伤口!当他们警告我不可寻求帮助或向人透露我被折磨的经历后,身体就会出现红斑或发热或象被针刺到那样疼痛或出现少量的流血及伤口或黑青!
我确定这是一台外国电波或类似镭射的军事用途科技! 为何可以利用在折磨手无寸铁的小市民身上? 我应该如何逃离这些折磨或被脑控的处境?我应该向谁请求帮助........
请读者在读取我的分享时,如有出现不明白此科技的目的或想跟了解! 请在google 里查询脑电波,军事电波科技或军事镭射及相关的文章!
我脑控受害者如还没被脑电波危险至死亡,我将会继续向大家提供跟多有关于不人道的马来西亚脑电波折磨实验计划的一切!
你我的将来必须抗议此科技在我国隐秘的进行这一切!
http://www.wikihow.com/Recognize-Radiation-Sickness