Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Wednesday, 15 May 2013

Menciptakan Geseran dan Pergaduhan Manusia~制造人类的磨擦与争执

2013年05月15日
经过了一年多的磨练,我的忍耐度加深了但他们所做的一切就更像在执行任务,在我家附近四周围散播对我不利的消息,当我出外光临商店时,那些人终会无端端的觉的我的来意不善,甚至就好像听见我的心声,但我从未发出一句声音,他们就开始做出一些让我难堪的脸色,有些甚至我毫不相识的人当我经过他们身旁时他们就会无端端的向着我回应发绕扫的话就像(“HeiGila ker”),甚至有时当我在面临顾客服务员时,他们总是会觉得我对他们的工作效率不佳或太慢,他们就会在无端端的情况下脸色变黑,发出不满的眼神,故意放慢手上的工作(有些就相反做得非常的快,甚至觉得他们面对我时有非常大的压力),他们就会用非常不满的动作来对抗回我。
15th Mei 2013
setahun kemudian, menyebabkan saya lebih pandai bersabar. tetapi segala yg mereka melakukan terhadap saya seperti tengah melaksanakan misi mereka, kumpulan mind harassment ini cuba sebarkan isu2 palsu utk memburukkan dan menghinakan maruah saya, apabila saya keluar dari rumah, tempat atau kedai saya berada, pekerja kedai atau orang awam akan berasa saya ni ada niat jahat, dan mereka seperti mampu dengar suara dari saya tengah mengata atau mengamuk sesuatu tentang mereka. tetapi saya tidak penah berkata sepatah ayat dari mereka, secara tiba2 pekerja atau orang awam akan menunjukkan muka seperti marah kepada saya. kadang kala sehingga org yg saya tak dikenali berlalu di tepi saya bercakap secara mengejut seperti ( "Hei, Gila Ker"),  hal yg paling terganggu kpd saya adalah apabila saya berdepan dgn pegawai khidmat pelanggan, reaksi muka mereka akan menukar secara mengejut, sepertinya saya ni ingin membuat sesuatu kpd mereka atau ingin membuat aduan terhadap mereka tentang prestasi kerja mereka,  seterusnya reaksi muka dan body langguage pekerja tersebut  akan menunjukkan sesuatu utk menentang balik saya, contohnya seperti mengamuk, marah, sengaja menyusahkan mangsa, dan lain2 ( kadang-kala hal yg berlaku akan dijadikan dijadikan sebaliknya) .


但我从没未向他们发出一句怨言及不满的表情及动作。 那时的我就觉得有可能是我人缘不好,不善于人沟通。我也抱着奇怪的心态怀疑,我一向来都时常往外出跑动的人,从未有店主及店员向我发出让我难堪的脸色及动作。一切来得太突然,让我开始查寻之前和现在的状况为何拥有那么大的出差及分别点,我便肯定突然而来的突发点与他们有莫大的关系。
Saya berasa pelik kenapa saya tidak penah menunjukkan sebarang perasaan atau mengadu tentang segala hal yg berlaku ini, tetapi mereka menunjukkan perasaan tidak puas hati terhadap saya. semua hal ini berlaku secara mengejut, pemikiran otak saya telah bermula berfikir, kenapa hal ini wujud apabila berdekatan dengan 2 tahun ini, dari dulu saya memang selalu lepar kat luar bandar dan kedai-kedai ini, tetapi tidak berlaku sebarang geseran. kenapa sekarang hal begini boleh berlaku, ini telah menyebabkan saya mula syaki hal ini wujud selepas kumpulan penganas ini wujud, tetapi kenapa  tidak wujud pada sebelum, ini telah menyebabkan saya rasa pelik dan ada berkaitan dengan kumpulan mind harassment control ini. 

慢慢的他们散播的消息就变大好几倍,消息有如出卖华人及其他种族或让人有幻想到我这人是极端分子,很难相处的Orang ni pengkhidnat kpd kaumAnti indiagaduh semua/orang ni dengan semua orang tak ok),及种种对我不利的消息,让人们都觉得我这人的人格及脾性有很大的问题及很坏,及威胁我不可外出交友,要不然,让凡是接近我身旁的无论是亲朋戚友或是男女老少都让他们与我为敌。
Secara pelahan-lahan sebaran halusinasi dan khalayak mereka menjadi beberapa kali ganda besar, seperti isu khidnat orang cina dan bangsa lain atau menyebabkan orang awam berasa saya ni susah nak berkomunikasi,Orang ni pengkhidnat kpd kaumAnti indiagaduh semua atau pelbagai fitnahan kpd saya), dengan cuba mengugut saya tidak keluar dari rumah saya, jika tidak, mereka akan mengusik saya sehingga  orang yg cuba berdekatan dengan saya akan dijadikan bermusuhan.

当我发现这一切都与他们有关联时,但他们都一一否认,及告诉我他们会帮助我。他们一直不断的劝我别出外,留在家里。我便开始将我的我的思考范围放大,让我觉得的是,为何他们会知道一切关于我脑袋里所出现的无论从嗅觉,想法,眼前所看见的一切,交谈讯息都及其他等等,都可以一一的重复列出和与我交谈。我便开始联想到是否跟远距离的先进科技有关联到!我也开始的在互联网上查寻一切相关质料,便从测谎机开始查寻。慢慢的查寻内容加深,甚至查寻读脑机器,读脑法,测谎机及其他等等。最终让我查寻到有关联到脑电波的质料,内容广泛到既然有脑电波受扰器(Mind Harassment Control,脑电波受害者(Victim Mind Harassment control),国外受害者的描述让我觉得这台机器的危险性及可怕性。
Sehingga saya berasa segala hal ini ada kaitan dengan kumpulan mereka, tetapi mereka menafikan segala hal ini tiada kaitan dgn mereka. selalu memujuk saya supaya jangan keluar dari rumah saya dan mereka akan cuba membantu saya menyelesaikan hal yg berlaku dari saya. saya berasa pelik, kenapa mereka tahu segala hal yg wujud dari otak atau didepan mata saya, seperti objek, suara, perasaan, deria berbaui dan lain2 , maklumat yang saya baca, bercakap, memikir dan sebagainya. mereka mampu cerita semula tentang apa saya tahu di fikiran otak saya.
saya syak hal ini ada kaitan dengan peralatan canggih, saya memulakan carian maklumat dari internet tentang maklumat peralatan menguji minda/otak, gelombang kawalan jauh dan sebagainya. 

Akhirnya saya telah dapat jawapan seperti ( MInd Harassment Control ) dan disamping itu, terdapat maklumat mangsa (Victim Mind Harassment Control ), selepas saya membaca maklumat yg diberikan oleh mangsa luar negara dan negara kita, saya berasa terkejut dan takut tentang fungsi peralatan canggih ini hampir 80 peratus sama dgn kejadian atas saya.
No comments:

Post a Comment