Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Monday, 5 January 2015

Meminta Bantuan dari rakyat malaysia utk berhentikan pencawang satelit yg haram di malaysia........

Sharing From victim mind control in malaysia, 
http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.com/


Meminta Bantuan dari rakyat malaysia utk berhentikan pencawang satelit yg haram di malaysia, supaya mangsa-mangsa mind control tidak akan diganggu dan diseksa dgn teruk lagi.


Peralatan Mind control yg canggih ini memang memudahkan sesuatu pihak utk mengusik musuh, tetapi peralatan ini jika diperluaskan di merata-rata, gangguan ini akan dijadikan sebaliknya. 


Ahli kumpulan yg bodoh dgn degil dan berasa gembira sebab dah mampu memiliki peraltan yg canggih dan mampu mengawal semua manusia yg berada atas bumi ini, tetapi segala pengorbanan itu mungkin akan dijadikan sebaliknya atau mendapat semula balasan seratus kali ganda yg mampu dijadikan cedera parah kpd ahli kumpulan sendiri. 


Cubalah memikir dengan otak manusia sendiri, patutkah hal ini berlaku kat orang lain ,  jika ia dijadikan sebaliknya dan anda atau orang terdekat anda telah dijadikan mangsa mind control, apa perasaan anda ???


Mungkin ker tak Tuhan mengajar kita mengintap dan menganggu hidup orang lain ! adakah ini adalah amalan hidup yg kita sepatutnya mengikut ? biarlah sempurnakan fikiran otak manusia yg anda mempunyai, jgnlah sesekali merosakkan hidup orang lain dan belajarlah menghormati hidup atau privasi orang lain ! 


Hari ni anda semua bertuah dan mampu mencabar dan menganggu hidup orang lain, jika sehari nanti ia dijadikan sebaliknya ? anda semua akan sama menimpa malang dan melalui segala hal yg dialami oleh semua mangsa mind control di malaysia. 


sekali lagi saya menurunkan sumpahan teruk kpd ahli kumpulan yg sedang mengawal peralatan canggil mind control ini, anda semua perlu menanggung semula segala kerugian, keseksaan, penghinaan yg dilalui oleh mangsa dan kehilangan nyawa  dari mangsa mind control yg berlaku di malaysia. No comments:

Post a Comment