Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Monday, 20 October 2014

Jangan Menjadi Penjana Elektrik Kpd Peralatan Canggih Mind Control Di Malaysia

Sharing from victim mind harassment control in malaysia,
http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.com

Sebagai salah seorang mangsa mind control di malaysia, saya memang berniat baik utk menyampaikan maklumat dan kes mind control yg berlaku di malaysia kpd orang owam.

saya didapati tahu ramai diantara kita rakyat malaysia ni mampu dengar atau terima gangguan sinaran gelombang mind control ini, diminta merujukkan kpd kes yg penah berlaku diluar negara, tentang fungsi atau kegunaan peralatan canggih ini dan apa kelebihan atau keburukkan peralatan ini.
jangan menyokong atau membantu peralatan canggih ini utk membunuh manusia sendiri, hanya mangsa sendiri jer mampu menerangkan apa yg telah berlaku kpd mereka dan akan lebih memahami peralatan canggih ini berbanding orang awam !


No comments:

Post a Comment