Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Wednesday, 6 December 2017

Teknologi Mind Control Tidak Bermanfaat Kepada ManusiaSepanjang hari berdepan dengan
masalah computer, masalah internet, masalah Talian, masalah perisian, masalah diserang oleh orang awam yg tidak dikenali, masalah barang peribadi sengaja dirosakkan, masalah kesihatan di ancam, masalah fitnahan, masalah makanan dipesan dihina atau dikotorkan, masalah emosi dan hidup harian asyik dicabar, masalah barangan elektrik rosak dan tidak berfungsi, masalah  berdepan dengan orang bodoh dan tidak berilmu, masalah memberi alasan untuk tujuan bersatu sehingga menyebabkan ramai mangsa diancam setiap hari dan lain2.

Teknologi mind control ini harus dihapuskan ! sukar dipercayai ada sekumpulan orang manusia ini telah dibayar gaji untuk menciptakan pelbagai masalah untuk semua mangsa, sehingga mangsa berasa marah dan lemah semangat setiap hari atau pun kesihatan diancam dan membunuh diri........

Apa dunia sekarang ini dan apa tujuan mereka, mereka yang menimbulkan masalah untuk setiap mangsa dan akhirnya tunggu mangsa membuat aduan dan melihat perasaan marah atau perasaan lain dari  setiap mangsa yang sedang diseksa oleh teknologi mind control ini.

Adakah kami perlu berundur dgn teknologi haram ini ?
Adakah ia dapat membantu memajukan hidup manusia dan bersatukan hidupan manusia ?

Sharing from victim mind control in malaysia.
Http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my

https://m.facebook.com/International-Victim-Mind-Control-Page-1532017323778402/?ref=bookmarks

No comments:

Post a Comment