Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Sunday, 30 July 2017

Perkongsian Pandangan Dari Seorang Mangsa Mind Control Di Malaysia

Perkongsian pandangan dari seorang mangsa Mind Control di malaysia


Seorang pemimpin rakyat digunakan untuk membangkitkan rakyat ! bukanlah buat kerja sebaliknya untuk menghancurkan hidup rakyat malaysia !!!
sebagai rakyat malaysia kami juga mesti jelaskan pandangan jalan masa depan negara dan juga tahu apa benda yang mampu bermanfaat kepada kami semua !
janganlah senang menerima makanan dedah dari sesuatu pihak untuk merosakkan tempat duduk diri dan ekonomi /kerjaya diri sendiri dan orang lain ......
pemimpin yang mementingkan diri sendiri hanya mampu memberi ayat sesat dan segala ayat2 manis untuk merangsangkan anda semua melakukan dosa yang berat !
Cuba anda memikirkan, kami setiap hari perlu menggunakan tenaga diri sendri untuk bekerja supaya mampu menukar sesuatu balasan rezeki untuk diri sendiri dan keluarga yang disayangi ! sebaliknya jika kepada seorang pemimpin yang jahat hanya setakat mampu bergoyang kaki setiap hari untuk bermain perbuatan keji seperti isu perkauman, politik, benda yang mampu merosakkan hidup dan kesihatan kami, membazirkan wang kami, bermain isu-isu palsu, menganggu ekonomi, merosakkan sistem negara dan cuba menipu kami untuk melakukan sesuatu ancaman kepada sekeliling !
berhentilah segala perbuatan yang mampu merosakan atau memberikan ancaman kepada mana2 pihak ...jangan sesekali tertipu dengan cakap2 saitan ! hidupan dan tempat tinggal yang bahagian tidak boleh dibinakan dlm sehari atau setahun ataupun lebih......
*Segala ayat dan pandangan hanya dari seorang mangsa mind control yang berwarganegara malaysia... dan tiada berniat untuk menentang mana2 pihak.
Disebabkan perpaduan rakyat kami mampu bersama dan cemerlangkan masa depan negara.....
Sharing From Victim mind control in malaysia.
http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my

No comments:

Post a Comment