Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Tuesday, 28 June 2016

Jangan Terus Bodoh Lagi ! Bermulalah Menuntut Ilmu Yg Sepatutnya Diketahui Anda...( MIND CONTROL)


Sharing from victim mind control in malaysia,
http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.my/

anda mungkin terasa anda sangat bertuah utk mendegari suara dari tuhan(palsu) atau sesiapa mangsa yg telah dinamakan mangsa ! Gangguan-gangguanya mungkin disampaikan melalui ( six sence ), mimpi, mendengari suara yg wujud di otak /telinga, atau mendengari suara dari satu arah yg jauh tetapi tidak nampaknya orang manusia yg sedang bersuara !

dari jawapan kajian saintifik dari luar negara, ganguan2 dan segala suara yg anek itu adalah dari sebuah teknologi yg canggih dan dinamakan sebagai teknologi mind control .......apabila anda adalah  pendengar suara2 atau memberi balasan terhadapnya.  bermakna frequecy otak anda telah dibaca dan ia sedang mengelirukan anda.......anda mungkin pelik dan gembira kenapa anda mampu dan bisa mendengari suara hati dari rakan anda dan mampu berkuasa seperti ( six sense)....

jika anda memberi responce dan bekerjasama dengan suara tersebut , ia akan menyebabkan anda atau orang yg berdekatan anda menghadapi masalah gangguan2 dari suara palsu dan (six sence ) palsu ini menyebabkan anda terkeliru dgn masyarakat di kehidupan harian anda. seperti saling terkeliru dan saling mengcurigakan tindakkan dari kawan anda.... selepas tempoh berbulan-bulan dilalui dgn sambungan teknologi ini ! badan anda akan berasa sentiasa letih dan lesu sehingga akhirnya badan akan terganggu dgn penyakit seperti kanser, sakit sendi, sakit badan, sakit otak, darah dibadan jadi tidak sihat dan kurang , sakitan berjangkit kuman akibat lembam dan berdarah didalam badan, penyakit murung, sel badanya terjejas , cuba bunuh diri  dan lainnya2.........

pesanan saya adalah jangan senang dihindari suara halusinasi palsu yg dicipta dari teknologi mind control ini ......anda akan dijadikan mangsa dan menyebabkan sekeliling dunia ini wujud mangsa yg ramai dan seksa hidupan manusia sendiri sehingga ramai yg akan berkorban dalam experiment mind control ini....No comments:

Post a Comment