Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Thursday, 4 June 2015

Nyawa dan Kehidupan Harian Mangsa Terancam !......

Sharing from victim mind control in malaysia,
http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.com/


Nyawa dan Kehidupan Harian Mangsa Terancam !......


setelah 2 tahun lalu saya melaporkan kes ini kpd PDRM malaysia dan agensi2 kerajaan malaysia, kereta saya asyik diganggu seperti sengaja dicalakkan, diletak paku ( lebih drpd 10 kali dalam jangka masa setahun ), CD player di dalam kenderaan saya sengaja di rosakkan dan lain.


selain drpd kenderaan saya diganggu, kesihatan saya juga terjejas seperti sering mengalami pening dan sakit kepala atau tiba2 merasa letih dan mengantuk sehingga mendatang niat tertiduh semasa memandu atau dalam hidup harian, ini telah menyebabkan saya gangguan teruk dan sering kali nyaris mengalami kemalangan yg tidak diingini. 


segala gangguan2 seperti catatan di atas berlaku apabila mendengari gangguan2 bunyi dari gelombang sinaran ( Radiasi ). 


Gelombang sinaran ( radiasi ) ini juga menyebabkan banyak barangan elektrik saya rosak dan sering dijadikan tidak berfungsi atau hilang kawalan dalam tempoh masa yg pendek ! 


Telefon, komputer , internet dan lain2 paling teruk sekali diganggu, sering kali  peralatan ini  tidak berfungsi atau ganguan seperti diganggu dgn (virus atau hacker), menyebabkan talian saya terputus dan maklumat yg dihantar atau terima hilang sementara waktu, talian telefon diputuskan atau tiada coverage ( seperti Gangguan Jammed). bateri dari 100% mampu dihabiskan dlm 3 saat dan memaparkan (low bateri). perisian komputer diganggu seperti file perisian hilang dan tidak berfungsi.


 Ahli kumpulan ini juga sering menggunakan peralatan technologies canggih mind control ini mencipta perselisihan dan fitnahan kpd saya apabila bekerja di luar atau ke pejabat.


Gangguan2 diatas hanya sebahagian gangguan shj dlm hidupan harian saya,Segala hal ini menyebabkan saya mengalami tekanan hidup harian yg berat kpd saya, kenapa negara kita boleh terdapat manusia yg teruk sebegini dan sengaja menciptakan sesuatu utk merosakkan hidup manusia sendiri ? ...............


No comments:

Post a Comment