Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Wednesday, 6 May 2015

Prime Minister Malaysia Yg Dihormati,

Prime Minister Malaysia yg dihormati, 


Kes mind control telah dilapor dan dikemukakan kpd Bahagian Pejabat Perdana Menteri, Bahagian PDRM, Bahagian KDN,  Bahagian KPN, Bahagian Hak asasi Manusia Malaysia dan lain2. tetapi Semua tidak utk memulakan kerja siasatan kpd setiap mangsa ! Alasan yg diberikan oleh jabatan2 tersebut adalah diluar bidang kuasa atau perlu mendapat kuasa atau perintah dari pihak atasan supaya boleh bertindak dan bermulakan kerja siasatan ! 


Saya sering kali meninggalkan pesanan kpd Jabatan pejabat Perdana menteri Malaysia( 1MOCC) utk menyampaikan kes 8 orang mangsa mind control yg berlaku di mlaysia ini kpd Prime minister, tetapi masih tiada maklum balas dari mane2 pihak. 


Walaupun saya dah cuba menghantarkan maklumat kes Mind Control ini kpd laman web Prime Minister, tetapi masih gagal mendapatkan sebarang maklum balas ! 


Kenapa kes ini engan disiasat dan langsung tiada maklum balas dari mane2 pihak ? Adakah kerajaan negara ingin membuli dan cuba menyeksa rakyat sendiri ?Adakah Rakyat yg berstatus rendah seperti kita perlu dijadikan mangsa experimen ( Mind Control) dan dijualkan maruah dan privasi kita kpd luar negara ? Selepas kita dijadikan mangsa telah diseksa 24jam setiap hari, dan kesihatan badan terjejas ! 


Kita bernasib malang disebabkan telah dijadikan mangsa mind control, dan telah dipinggirkan ! tetapi kita bernasib baik dapat maklumat dari media atau mangsa luar negara menyalurkan maklumat yg berkaitan dgn technogies canggih yg Bernama( Mind Control ) kpd setiap mangsa, barulah kita tahu kewujudan peralatan canggih seperti ini telah dibawah masuk secara tersembunyi dan melaksanakan experimen kpd rakyat sendiri !!!!!


Soalan akhir adalah  saya sebagai rakyat biasa di malaysia kenapa  perlu dijalankan experimen yg mampu menghancur dan menyeksa otak dan badan manusia seperti ini ??? 


Saya bersumpah segala maklumat yg tercatat adalah benar dari kisah salah seorang mangsa Mind Control di malaysia. 

No comments:

Post a Comment