Victim Mind Harassment Control In Malaysia

Selain daripada meninggalkan kisah mangsa (Mind Harassment Control In malaysia) ini di blogger saya, tiada lagi mana-mana pihak kerajaan dan pihak persendirian(NGO) sudi memberikan bantuan kepada mangsa. suara,perasaan dan tekanan mangsa hanya boleh diluaskan dlm blogger ini supaya mampu menenangkan hati dan fikiran mangsa. Berharap mampu membantu mengurangkan Mangsa mind Harassment Control , dan memberitahu kpd orang awam cara utk mengesan dan mengelakkan orang sekeliling terus dijadikan mangsa.

Monday, 17 November 2014

Sila Mewujukan Pemikiran Yg Sempurna, Demi Bangsa Dan Negara !

Sharing from victim mind harassment control in malaysia,
http://victimmindharassmentcontrolinmalaysia.blogspot.com/

Ramai rakyat malaysia masih tak tahu apa keburukkan tentang peralatan canggih yg bernama mind control ini ! ia telah menyebabkan peralatan mind control ini masih boleh dioperasikan di negara kita ! 

Saya ingin menyedarkan orang ramai, sila update ilmu anda tentang mind control di laman antarabangsa ! walaupun ia adalah sebuah peralatan canggih yg mampu membuktikan kecanggihan Technologies kini. tetapi ia juga mungkin akan disalah gunakan dari sesetengah pihak ! 

jika peralatan canggih ini disalahgunakan, ia akan menjadikan musuh manusia yg terbesar disedunia. ia mampu mewujudkan pergaduhan, kematian, keseksaan otak manusia dan lain2, segala suara tiruan dan pemikiran manusia mampu diciptakan dengan supaya mewujudkan perselisihan, hinaan dan fitnahan kpd manusia. 

Jika anda rasa ia mampu bermanfaat kpd anda, peralatan ini akan digunakan secara memperluaskan ke sekeliling negara ini, dan mampu memburukkan keamanan, persilisihan bangsa dan manusia saling bermusuh dan banyak lagi kes bunuh diri dan mati dalam keadaan mengejuk dan sebagainya. keburukkan ini akan membawa sehingga anak dan cucu atau seterusnya kpd sekeliling negara. 

peralatan ini mampu menyebabkan manusia mentransformasikan menjadi binatang, dan saling menyerang sehingga membawa kematian dengan menghilangkan hak2 manusia yg sedia ada 

Sila mewujukan pemikiran yg sempurna, demi bangsa dan negara !
No comments:

Post a Comment